VATTEN - h2o *

DRICK MYCKET VATTEN !
Vatten tar bort hungerkänslorna och sötsug! Dessutom orkar kroppen mer=bränner mer!

VS


Vatten behövs för att hålla vätskenivån på plats, vilket bland annat gör att du presterar bättre, ökar koncentrationsförmågan, man blir piggare och är allmänt bra vid viktnedgång! Vätskebrist leder alltså till motsatserna, orkeslös, trötthet och att du inte kan prestera lika bra helt enkelt! Om din kropp är uttorkad, då fungerar alltså inte fettförbränningen alls lika bra! Se till att drick det är viktigare än vad man kan tro. Det är inte bara "allmänt nyttigt", det har stor betydelse vid viktnedgång!

När du dricker mycket vatten får kroppen arbeta mer och förbränner mer! Ljummet vatten tar kroppen upp snabbt & enkelt. Om du dricker kallt får kroppen arbeta först med att "värma" vattnet till kroppstempererat och får därför jobba mer. Därför är det också bättre att äta kall mat än varm i viktsynpunkt, då får kroppen ta av sin egen energi för att förbränna istället för micron/ugnen. Jag är inte speciellt förtjust i vanligt vatten, tycker inte det smakar gott nånstans förutom vid träning! Ändå "tvingar" jag mig själv att dricka många stora glas per dag, brukar hälla i mig dom fort så är det gjort.

Ha med dig en vattenflaska på jobbet, drick alltid ett stort glas vatten innan varje måltid, drick innan före och efetr träning! Kroppen gör av med mkt vätska, inte bara den du ser att du svettas ut..

Kolsyra vatten, Loka, Citron/Lime lr Gurka i, ja det går att sätta smak på många sätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0